Solucions tècniques

Desenvolupaments tècnics i artístics creatius

Disposem d'un excel·lent motor, que és el resultat de la unió entre els nostres equips tècnics i artístics. Un gran equip de professionals que coneixen tots els formats d'entreteniment i continguts artístics de Sintonizart, aconseguint crear una impecable sintonia tècnica i artística en cada esdeveniment.
Som capaços de desenvolupar projectes tècnics de petit i gran format, materialitzant les idees dels clients mitjançant una producció tècnica concreta basant-nos en la idea, el disseny i el muntatge. Disposem d'un equip excel·lent de regidors i tècnics amb una gran experiència.

Dissenyem originals escenografies, la il·luminació, el so, les visuals, mappings i efectes especials. Investiguem noves tecnologies perquè totes les produccions tinguin una excel·lent posada en escena.

Làser show

Vam crear sorprenents atmosferes i viatges a través del visual i el so. Portem més de 15 anys desenvolupant escenografies per a espectacles, component coreografies amb làser d'ultima generació.

Instal·lacions i desenvolupament de continguts

Tenim una gran experiència en el maneig de projectes audiovisuals i som capaços de crear atmosferes que s'adapten a les necessitats de cada esdeveniment, cuidem al detall les instal·lacions i els continguts de les imatges que acompanyen a tots els nostres espectacles i formats escènics.

Mapping

Mitjançant aquesta tècnica, projectem sobre qualsevol superfície i podem generar sensació de tres dimensions o profunditat i tot tipus d'efectes especials. Des d'una façana fins a un cotxe, tota superfície és susceptible de ser mapeada. El client pot decidir el contingut visual del mapping.