Un esdeveniment màgic de Toyota al mar

2014

El passat 24 d'octubre a Màlaga, Sintonizart va desplegar el seu arsenal creatiu en l'animació d'un esdeveniment per a la marca Toyota, organitzat per la DMC Spaintacular, i que va tenir lloc en un iot espectacular, el Sigui Dream Yacht Club.

Iniciem l'esdeveniment amb una posada en escena dinàmica i amena a càrrec d'una actuació moderna de balladors de flamenc, realitzant una excel·lent actuació amb una coreografia musical feta a mesura, destacant la interacció final ballant amb els assistents. Les String Ladys, formació creada per Sintonizart, van exhibir la seva bellesa i talent, fusionant instruments clàssics amb cançons actuals i modernes.

Posteriorment passem al sopar, en la qual un gran guitarrista, resident a Andalusia, va amenitzar el sopar amb un repertori ple de notes clàssiques i tradicionals.

Per tancar, una de les bandes que porta més temps treballant amb Sintonizart, va interpretar una mescla d'estils jazz-chill amb essències baleàriques, posant fi a una vetllada que va destacar per la seva qualitat i riquesa de continguts, aconseguint el reconeixement del client per haver convertit l'esdeveniment en una experiència única.