Les últimes tendències en esdeveniments

Mobile World Congress 2017

Sintonizart demostra un any més que està a l'alçada del procés teconològic.

El Mobile World Congress supera un any més les expectatives a tots els nivells. 21 esdeveniments en 5 dies, la qual cosa demostra l'afany de superació i l'esperit creatiu i innovador d'un equip, liderat per Kio Aubà, que any rere any i seguint la seva intuïció, produeix nous continguts per a esdeveniments que compten amb la tecnologia en la posada en escena o en la seva fabricació.

En el marc del MWC, que es celebra a Barcelona, la innovació està a l'ordre del dia i és que la tecnologia és el tresor més buscat en el que a esdeveniments i entreteniment es refereix. Sintonizart és una màquina infal·lible i imparable de creació de continguts per a esdeveniments, des del pur entreteniment, passant per instal·lacions interactives que sorprenen o fins i tot degustacions interactives i innovadores que emocionen.

21 esdeveniments en els quals van triomfar les danses audiovisuals, les instal·lacions interactives, la combinació de gastronomia i art, els dissenys de vestuari amb tecnologia i les coreografies lluminoses. Formats escènics i continguts artístics 100% tecnològics. I és aquí on s'aprecia la gran labor de Sintonizart i del seu director artístic i fundador Kio Aubà, que té la capacitat de trobar la inspiració a través de l'art de la visualització i l'experiència. La mescla perfecta entre conceptes, valors, estètica, gust, estil i idees, perquè els productes artístics nous tinguin una gran capacitat de comercialització i adaptació al mercat.