Spaintacular i Sintonizart en el sopar de gala de l'empresa Aetna

2014

El passat 5 de juny va tenir lloc a la sala Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya, una espectacular posada en escena, una cuidada decoració i un muntatge tècnic únic.

L'impressionant espai es va omplir d'originalitat i talent gràcies a la creativitat de Sintonizart, que va ser la responsable de la il·luminació, la sonorització, les animacions i els espectacles. Un esdeveniment que va comptar, ni més ni menys, que amb 350 assistents.

Un grup de música rebia als convidats amb melodies chill-mediterrànies en l'exterior, i un grup de Castellers va animar l'arribada dels assistents. Durant el sopar una gran orquestra de guitarres espanyoles va amenitzar la vetllada, just abans que l'Helium Xou deixés amb la boca oberta a un públic fascinat amb els moviments d'una ballarina suspesa a l'aire, que gràcies a uns globus d'heli, va creuar tota la sala i va obrir uns panells gegants que van activar d'una forma màgica la il·luminació de les postres. Els seus moviments anaven acompanyats d'una música especialment dissenyada per Sintonizart per a l'ocasió. L'espectacle Spanish Passion, format per tres parelles va resultar ser una coreografia impecable, amb certes connotacions a balls tradicionals.

La vetllada es va tancar amb l'espectacular i innovador espectacle Ciberflamenco que Sintonizart acaba de dissenyar i produir, un espectacle que va estarrufar el pèl a més d'un per la seva posada en escena, aconseguint aixecar al públic, que aplaudia emocionat per la qualitat de l'espectacle. Tot això va fer d'aquesta actuació la millor manera de donar fi a una vetllada inoblidable.