Sintonizart posa la seva màgia en un esdeveniment guanyador

Spaintacular guanya el 2016 SITE Crystal Award

L'equip de Spaintacular ho ha tornat a fer, ha guanyat el 2016 SITE Crystal Award, un reconeixement a l'excel·lència en esdeveniments de viatges i incentius. El premi més prestigiós d'aquest tipus d'esdeveniments a Estats Units.

És un honor per a tot l'equip de Sintonizart haver participat en l'esdeveniment guardonat “Gaudí Dreaming” en el Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Sintonizart va dur a terme la producció tècnica i artística d'un esdeveniment de Spaintacular, formant com és habitual un equip brillant i enlluernant a tots els assistents. Els continguts artístics, els espectacles, l'animacions, la interpretació de tots els actors i actrius, el so, la il·luminació i tots els detalls referents a la part tècnica es van succeir sota un fil conductor que va mantenir l'atenció des del minut un fins al final.

Spaintacular i Sintonizart tornen a sumar talent, dècades d'experiència i passió pel món de l'espectacle, per portar-se un altre guardó que els consolida com una de les millors DMC del moment i els reafirma com a líders en el sector esdeveniments.