Una convenció plena de tradicions catalanes

Els grup She compta amb Sintonizart

El Mercat del Born de Barcelona és un espai emblemàtic de la ciutat que alberga grans històries i així mateix grans possibilitats per a esdeveniments de diferents formats. Va ser en aquest espai històric en el que Sintonizart va col·laborar amb l'empresa SHE, realitzant la convenció anual del Boston Consulting Group, fent-se càrrec de l'animació artística durant la recepció i el sopar de gala.

La recepció es va dur a terme introduint personatges tradicionals catalans, com els gegants i els capgrossos, que interactuaven amb els assistents per a donar-los una benvinguda calorosa i divertida, mentre els acompanyaven indicant-los el recorregut a seguir per l'espai.

En finalitzar el sopar va tenir lloc el “Taller del Porró” a mode de walking act, tot un homenatge a un objecte considerat un símbol tradicional de Catalunya. Els actors especialistes convidaven als assistents a familiaritzar-se amb aquest objecte i amb la manera d'utilitzar-lo per a beure. Alguns es van animar i van aconseguir beure durant 40 segons seguits!

La sorpresa que més impacte va tenir per al públic va ser l'actuació dels músics aeris, que van aparèixer de cop i volta suspesos a l'aire per arnesos, mentre tocaven una bella melodia hipnotitzant als assistents.

Una vegada mes, Sintonizart va posar el seu granet de sorra per a fer de l'esdeveniment una vetllada innovadora i creativa.