Animació al HARD ROCK RISING BARCELONA 2015

SINTONIZART I LA SEVA ANIMACIÓ A MIDA

Els artistes de Sintonizart van participar a la primera edició del festival Rock Rising Barcelona, situat a la platja del Forum i que va comptar amb els artistes de rock més consagrats del moment.

Sintonizart va dissenyar una animació a mida, rockera i futurista. Els artistes de la companyia van animar l'espai VIP del festival durant els dos dies. Actuacions plenes d'energia i de passió, absolutament adaptades a la temàtica de la festa, al públic i a l'objectiu de l'esdeveniment.

Ballarines, xanquers, maquillatges i vestuaris del futur, brillants, lluminosos, boles de llum sota l'encanteri i la fantasia del blanc.

Músics de culte i molta energia, els assistents reclamaven als seus fans i ballaven a la sorra les seves cançons preferides. El festival, que va aterrar a Barcelona de la mà del grup Hard Rock International i Live Nation, va presentar un cartell de luxe que va comptar amb les actuacions de Lenny Kravitz, King of Leon, Vetusta Morla, Juanes o Robbie Williams, per mencionar-ne alguns.

Pino Sagliocco, que presideix Live Nation España, va afirmar que hi ha moltes possibilitats que torni a realitzar-se al 2016 perquè “veure les grans estrelles a la platja és molt interessant”. Nosaltres estaríem encantats de tornar-hi a participar, un festival ple d'estrelles que estan en el més alt del món de la música.