Les produccions tècniques de Sintonizart

Coneixements tècnics i artístics en plena harmonia

Sintonizart explora les tendències tecnològiques i escèniques del present amb una mirada posada en el futur. Cada vegada són més els productes nous fruit de la recerca i el desenvolupament a partir de la tecnologia.

Sintonizart tracta amb molta sensibilitat la posada en escena observant la localització, els components i adaptant els continguts a les necessitats tècniques. Analitza al detall tots els factors que intervenen en l'acció i el context del públic receptor, no solament il·lumina o sonoriza els esdeveniments, sinó que aplica una harmonia tècnica i creativa en totes les seves produccions cuidant les transicions que l'esdeveniment requereix.

Sintonizart assessora des d'un punt de vista creatiu i artístic en el muntatge tècnic, aportant grans dosis de creativitat i originalitat a partir de la tecnologia. Porta molts anys apostant per les tecnologies escèniques, sempre investigant en aquest terreny amb l'objectiu d'incorporar i implantar noves tècniques en els esdeveniments.

Coreografies i danses lluminoses, arquitectura il·luminada, espectacles amb làser, escenografies amb estampacions de llum, vestuaris lluminosos o mapping, són protagonistes en moltes de les seves produccions i formats escènics.