KIO AUBÀ PONENT AL III CONGRÉS UNIVERSITARI DE COMUNICACIÓ I ESDEVENIMENTS

L' interacció amb el públic als esdeveniments

El III congrés universitari de comunicació i esdeveniments va tenir lloc a l'Ateneu de Madrid, els dies 7, 8 i 9 de Maig. Amb un aforament de 300 persones, aquests congrés es dirigeix a responsables d'esdeveniments d'empreses i institucions, i també a estudiants de postgrau d'esdeveniments d'universitats de diferents punts d'Espanya. L'esdeveniment està promogut per universitats i associacions de protocol del nostre país.

A la seva tercera edició, l'eix central va anar dirigit a la interacció del públic en els esdeveniments, ja que els últims estudis de mercat d'esdeveniments i de protocol situen el públic com a veritable protagonista.

Kio Aubà, fundador i director de Sintonizart, va fer una ponència sobre la “Posta en escena, animació i espectacle en els esdeveniments. La producció artística com a factor de motivació i implicació dels convidats”. Amb tres premis d'Or Eventoplus a la seva espatlla, Millor Animació Espctacle 2010, 2011 i 2014; i Premi Plata al Millor Esdeveniment motivacional-incentius (entre d'altres), exposarà els seus coneixements i compartirà amb els assistents els casos pràctics de l'èxit en el camp de la interacció i l'entreteniment en esdeveniments de tota classe.

Expert en l'entreteniment i en fabricar continguts d'última generació, la seva llarga trajectòria i experiència en el sector, l'han dut a marcar el ritme de les noves tendències en el món dels esdeveniments. I és que Kio Aubà s'ha consolidat com un referent nacional i un gran creatiu, molt conegut i reconegut en el sector.

Durant aquestes dues dècades com a director artístic i generador de continguts, en Kio sempre ha volgut pensar, dissenyar i fabricar allò mai vist, allò “no creat”, sense por a arriscar i buscant sorprendre, entretenir i fer participar al públic, ja des del 1997 amb els seus primers personatges lluminosos, amb una clara inquietud per crear productes locals, nacionals i d'avantguarda.

Dues hores de ponència en les que mostrarà fotografies antigues i noves, vídeos que reflecteixen el seu afany per innovar i demostren que el seu treball en la investigació constant de nous formats artístics, inspira i està fent història.