Un passeig artístic i interactiu by Sintonizart

Galeria Art Fusion - Barcelona

El passat 20 de gener va tenir lloc, a la galeria Art Fusion de Barcelona, la presentació de la nova instal·lació per a esdeveniments de Sintonizart: “Passeig Artístic interactiu”.

Una mostra innovadora composta per accions artístiques combinades amb instal·lacions interactives. Una mescla de llenguatges que fusionen l'art escènic amb l'art digital, oferint una experiència única.

Una sabata gegant de color vermell convertit en un photocall mòbil va ser la primera instal·lació de la mostra. Unes grans formigues mecàniques amb sensors estaven atentes als moviments dels assistents. Una innovadora instal·lació interactiva de plasmes amb sensors de moviment es va convertir en un joc en el que els espectadors eren els protagonistes. Tres artistes amb vestuaris d'estètica cubista van dinamitzar l'exhibició. Uns sensors generaven imatges en una gran pantalla a partir dels moviments dels participants i una taula teledirigida passejava per l'espai sorprenent als assistents.

Una exposició col·laboradora en la que les obres tenien vida pròpia mitjançant personatges i instal·lacions tecnològiques. Jocs interactius i accions amb l'art com a protagonista, que requerien dels espectadors per a prendre sentit.