OR I BRONZE PREMIS EVENTOPLUS 2015

MILLOR ANIMACIÓ I ESPECTACLE

Un any més Sintonizart & Spaintacular són guardonats amb un Or i un Bronze als Premis Eventoplus 2015, a la categoria Millor Animació i Espectacle, la mateixa en la que va guanyar al 2010, 2011 i 2012. Això significa que la companyia artística passa a ser de la més premiada en aquesta categoria, tota una prova de que la seva creativitat i afany d'innovació creix any rere any.
L'Or va ser per l'espectacle Mediterranean Winds Akuiris, i el Bronze per Hola España Fiesta, Spanish Passion.

El guardó també és per a Spaintacular, el tàndem es complementa a la perfecció i el seu esforç és reconegut. Portar a terme les idees més arriscades, aquelles que sempre volen anar més enllà i trencar amb allò establert, per a oferir allò mai vist, no seria possible sense la confiança que Spaintacular diposita en Sintonizart.

Mediterranean Winds Akuiris

Una tuna, Colón i els seus acompanyants de viatge van ser els responsables d'oferir una benvinguda única als assistents. La música d'uns violins va amenitzar el sopar amb melodies suaus. Akuiris va ser l'espectacle final, que representa la bellesa de les profunditats del mar mediterrani d'una forma contemporània. Dansa, eriçons lluminosos, malabars de llum i una veu que hipnotitzava van ser els ingredients de l'espectacle.

Hola España Fiesta, Spanish Passion

Una recepció protagonitzada per castellers. Un sopar acompanyat per una gran orquestra i una animació en la que una acròbata aèria sorprenia al públic estant suspesa en l'aire gràcies a uns globus d'heli amb els que es movia per l'espai interactuant amb els assistents. A continuació, la coreografia Spanish Passion, que va resultar implacable. El Ciberflamenco Show va tancar la vetllada, amb una mescla de tecnologia i tradició, un espectacle amb molta força i passió, ideal per a posar el toc final a una vetllada en la que l'entreteniment va ser el protagonista de principi a fi.