La producció artística de Sintonizart sorprèn en l'opening de les festes Wet Deck de l'Hotel W

2014

Sintonizart obre la temporada de les festes Wet Deck de l'Hotel W Barcelona, aconseguint un magnífic opening.

Diumenge passat 25 de maig, Sintonizart va fer gala del seu talent en la seva especialitat, ocupant-se de la producció artística i part de la producció tècnica, col·locant un escenari dins de la piscina de l'exclusiu Hotel W.

Una festa que s'ha convertit en una de les Pool Party més conegudes de l'estiu de Barcelona. Un grup de ballarines va realitzar dos espectacles. White Fantasy són coreografies plenes d'elegància i frescor, amb vestits blancs de teixits que realcen el moviment imitant les ones del mar. Energetik és un ball que s'impregna de sofisticació i connotacions tecnològiques gràcies als vestits reflectors i les boles de llum fabricades per Sintonizart.

El xou dels cèrcols de llum d'última generació, amb més de 150 efectes lluminosos diferents, també va sorprendre als assistents i va ser la guinda final per un opening difícil d'oblidar per un públic amb moltes ganes de passar-ho bé. Una densa cortina de fum baix al voltant de l'escenari, va acompanyar totes les actuacions fent sentir als espectadors com en un somni.