Mobile World Congress 2015. Espectacles i animacions.

Sintonizart forma part de la fira més important de Barcelona

Sintonizart va participar al Mobile World Conress 2015 i en diversos esdeveniments privats associats a la fira. Barcelona acull des de l'any 2006, el Mobile World Congress, la fira més important de la telefonia mòbil, un esdeveniment que arriba a la seva 9ª edició amb més de 2.000 expositors i 85.000 visitants de 200 països. L'esdeveniment es va tancar amb un gran èxit d'assistència i una organització implacable.

Cuatre dies intensos, del 2 al 5 de març, en els que van tenir lloc nombrosos esdeveniments privats i festes, dins i fora de la fira, tant de dia com de nit. Esdeveniments en els que el talent i la creativitat de Sintonizart van estar presents.

Sintonizart va tenir l'opotunitat de participar a l'obertura del congrés celebrat al recinte firal de l'Hospitalet, duent a terme una acció de recepció i interacció, mentre milers de directius entraven i sortien dels pavellons i caminaven pels passadissos en busca de les últimes tendències en tecnologia mòbil.

Sintonizart va col·laborar amb diverses agències, productores i marques, demostrant que la seva força creativa segueix creixent cada any. Una selecció de creatives animacions i espectacles, tant musicals com escènics, que no van deixar indiferent a ningú.

Sintonizart va formar part de la fira més important de Barcelona, amb una selecció acurada i única de les seves animacions i espectacles més tecnològics, amb una posta en escena espectacular i sorprenent, com és habitual, a tots els públics dels diferents esdeveniments en els que va participar.