Sintonizart aporta el seu potencial artístic en un esdeveniment de Spaintacular en el MACBA

2014

A l'interior del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) va tenir lloc el cocktail de l'esdeveniment, que va embolicar als assistents en una atmosfera màgica gràcies a
un personatge "White Fantasy" de Sintonizart fent una exhibició de contact juggling, que movia amb mestratge i elegància esferes de cristall rebent als assistents i interactuant amb ells. Tot això acompanyat amb el so d'un Hang, que va aconseguir crear un ambient d'energia zen, ple de magnetisme, aconseguint una atmosfera efímera inoblidable. En la transició del museu cap al la capella en la qual anava a tenir lloc el sopar, es va realitzar una demostració de Castellers tradicional.

El sopar va tenir lloc en La Capella del Macba, una construcció gòtica que forma part del patrimoni històric de Barcelona. L'elegància de les String Ladies de Sintonizart va donar pas al sopar. I com a espectacle final Sintonizart va tornar a captivar al públic amb una de les seves últims creacions, el ciberflamenco. Una posada en escena original en la qual intervenen ballarins professionals de l'àmbit del flamenc, acompanyats per una escenogràfica làser avantguardista, tot això amb una producció musical feta a mida per Sintonizart.

Al final, i com és habitual, el públic es va aixecar de la cadira per aplaudir, símbol de la contundència creativa d'una companyia que segueix pel camí de l'avantguarda i la creativitat.