Les animacions de Sintonizart brillen en la inauguració de Go+ Eivissa

2014

Un esdeveniment magnífic, ple de glamur, elegància i somriures. Un espai singular en una illa màgica, Go+ és un nou concepte d'arquitectura amb materials innovadors.

El passat 22 de juliol, Sintonizart es va fer càrrec de les animacions en la inauguració d'un espai especial, aportant una de les seves animacions creatives estrella, la Mujer Mesa, un format ideal per a l'ocasió. A més, un grup d'elegants artistes amenitzaven l'esdeveniment oferint la benvinguda als assistents i buscant la interacció amb ells.

Diverses dècades d'experiència com a arquitecte, dissenyador d'interiors i constructor a Amèrica i Europa li han proporcionat a Gabriel Olivera (Montevideo, Uruguai, 1965) l'experiència i saviesa suficients per engegar Go+ un nou concepte per a l'arquitectura eivissenca que ha obert les seves portes en el número 1 del carrer Llaurador del polígon industrial de Montecristo, en l'autovia d'Eivissa a Sant Antoni.

No van faltar famosos a la cita, va assistir el reconegut pastisser Escribà i el cònsol de Mònaco, entre d'altres. Una inauguració divertida i entranyable, les fotos les va realitzar Gael Farano, la música va ser a càrrec del Dj Jaime Fiorito i el catering de The Xef Eivissa. 

Una vegada més Sintonizart va fer gala de la seva elegància, creativitat i flexibilitat en una meravellosa obertura original i innovadora.