L'home bola anima les festes d'Eivissa Rocks House a Pachá Eivissa

2014

Les festes Ibiza Rocks House a l'Hotel Pikes de Sant Antonio són tot màgia i fantasia. La decoració del lloc, inspirada en Alicia al País de les Meravelles, la selecta programació musical i un públic que creix de forma exponencial any rere any, han consolidat aquestes festes com les més especials de la illa, per als amants de la bona música.

Ibiza Rocks House, ara es trasllada a Pachá tots els dilluns per seguir oferint música i espectacles de qualitat, plens de diversió i actuacions sorprenents, com la de l'home bola, un xou que ja ha viatjat per tot el món i estarà fins a octubre en la discoteca més mítica d'Eivissa.

L'home bola va néixer en 1999 de la ment del creatiu i director artístic de la companyia Sintonizart, Kio Aubà. En el 2000 va debutar en el festival MTV Eivissa i des de llavors ha estat habitual en multitud de festes tant d'Eivissa com del món sencer. Festes a Rúsia, Àfrica o Europa han comptat amb la seva presència per animar als seus assistents. Una trajectòria de més d'una dècada d'una animació que no sembla tenir data de caducitat.