Nuevo Factor i Sintonizart, finalistes en la 9ª edició dels Premis Eventoplus en dues categories

2014

Els Premis Eventoplus arriben a la seva 9ª edició i es consoliden com una gran eina de comunicació en viu, un aparador dels millors treballs del sector d'esdeveniments al nostre país.
El passat 4 de juny el jurat dels Premis Eventoplus es va reunir per votar els millors esdeveniments del 2013. Després d'una llarga jornada en la qual es van analitzar les 159 candidatures de molt alt nivell ja tenim finalistes.

"Magical Madrid” va ser un esdeveniment excel·lent, que formava part d'un viatge d'incentius per al Banc Santander Estats Units, amb la presència de Ferrari. Nou factor i Sintonizart van formar l'equip ideal perquè el sopar de gal·la fos una vetllada exquisida. Nou Factor es va ocupar de la idea, la producció i la coordinació integral de l'esdeveniment, mentre que la part d'entreteniment artístic, va ser a càrrec de Sintonizart. Cal recordar que aquest esdeveniment ja va ser guardonat amb el premi: “Site Crystal 2013”, en la categoria de millor esdeveniment motivacional.
Aquest any, el jurat dels Premis Eventoplus ha decidit que “Magical Madrid” sigui finalista en dues categories: Millor animació o espectacle i Millor esdeveniment motivacional o d'incentiu.

Estàtues vives donant la benvinguda als assistents, un escultor va crear una rèplica en gel d'un cotxe de fórmula 1 de Ferrari, un grup de jazz caracteritzat va amenitzar el cocktail, un xou làser va acompanyar a sis ballarines i a dos especialistes en el maneig de "malabars" amb hologrames, una cantant i un músic amb un arpa làser. Un xou de transformisme va animar el sopar de gala amenitzada per un grup amb melodies mediterrànies. Aquests van ser alguns dels ingredients d'una gran producció artística que Sintonizart, com sempre, va voler portar més enllà, la companyia artística ja va obtenir el premi a la Millor animació o espectacle en dues ocasions, en 210 i en 2011.

Quant a motivació en incentius, el resultat final va ser un esdeveniment de branding que va aconseguir enfortir els llaços entre els empleats i la marca, es van premiar els objectius de negoci en una atmòsfera immillorable i es va aconseguir transmetre els seus valors en cada detall.

Els guanyadors (or, plata, bronze) es coneixeran la nit de la gala, el 2 de juliol en Galería de Cristal del Palacio de Cibeles, a Madrid.