Un congrés en format festival

Producció artística

Sintonizart va dur a terme la producció artística en un congrés de dos dies d'una empresa líder en el sector tecnologia i videojocs. L'esdeveniment va tenir lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona situat en el Fòrum.

El primer dia uns personatges que semblaven trets del vídeojoc Candy Crush donaven la benvinguda als assistents d'una manera divertida i desenfadada. Els convidats es trobaven músics i artistes de carrer que tocaven rock i jazz per a amenitzar la pausa del menjar o l'interval entre conferències. El “Rockeoke”, que consisteix en una banda en directe que convida al públic a cantar com si fos un karaoke, va ser tot un èxit.

El segon dia l'esdeveniment simulava ser un festival al més pur estil Glastonbury. Sintonizart va posar al servei de l'entreteniment i la diversió el millor elenc d'artistes amb vestuaris lluminosos i colorits per a animar i generar l'atmosfera de festival en l'esdeveniment. Personatges que tocaven el piano, el violí, la guitarra, la serra musical o algun instrument de percussió amb vestuaris magnètics amb l'esperit clàssic dels festivals de gran format.

Fotografia: Luis Araujo