La família de Sintonizart creix el 2016

Dues noves incorporacions per arribar encara més lluny

La tripulació de Sintonizart creix i s'especialitza el 2016 per conquistar noves galàxies en el futur. Recentment s'ha incorporat Amalia Speratti com project manager internacional i Carles Riart com sales & project manager. Per a l' Amalia el millor de Sintonizart és l'equip, al Carles li fascina absolutament tot el que fa referència a Sintonizart.

Kio Aubà, fundador i director creatiu de Sintonizart és el que imagina els mons de fantasia, al llarg de la seva trajectòria de més de dues dècades, ha sabut envoltar-se d'un equip brillant en el qual tots els membres, de manera directa o indirecta, porten un artista dins. El que més li agrada a Kio del seu treball és la innovació i la creació. Sempre ha sabut combinar a la perfecció el seu paper com a director artístic amb la funció d' “artista”, un dels seus espectacles més aclamats és “L'Home Bola”.

Rachel Robertson és la international manager de la companyia, el que més li agrada del seu rol a Sintonizart és el que sent en veure els esdeveniments en directe, se li posa la pell de gallina quan veu els espectacles. La Rachel, igual que el Kio, ha combinat la seva activitat com a artista amb el seu rol de manager internacional d'una manera excel·lent.

Laura Estradé s'ocupa de la producció i els recursos humans. El que més li agrada és la familiaritat que hi ha dins l'empresa. Durant molts anys va formar part de l'elenc d'artistes, viatjant per tot el país i participant en esdeveniments plens de passió, diversió, creativitat i fantasia.

Jesús Cobos és el responsable del vestuari, és coreògraf i ballarí. El que més li agrada és l'equip, els seus companys. Amb moltes anècdotes d'esdeveniments a les seves esquenes, Jesús és també un dels artistes amb major trajectòria de Sintonizart.

Beatriz Navarro realitza un treball crucial com a project manager, encara que el seu no és la interpretació artística, sense el seu treball, els esdeveniments no serien possibles. El que més li agrada és veure el resultat final, l'esdeveniment, després de tota la producció.

Els esdeveniments, la màgia, la fantasia, els èxits, les novetats i les notícies són compartides i anunciades a la web i a les xarxes socials, i d'aquesta tasca s'ocupa la Paula Taboada, la responsable de comunicació. El que més li agrada de l'empresa és la creació d'altres mons a partir de la creativitat.

Sintonizart porta molts anys desenvolupant continguts creatius per a esdeveniments, l'èxit dels seus projectes han consolidat a l'empresa com un clar referent dins del sector. Però això no seria possible sense l'esforç i el treball d'Anna Angulo com a administrativa, Esther la Torre i Miguel Estrebel com a artistes, Paula Herrero coordinant esdeveniments o actuant, Karol Piortz com a artista, Marta Balanchard com a coreògrafa o Mireia Rodríguez com a fotògrafa.

No existeix millor manera de culminar l'any que celebrant la gran família i el creixement de Sintonizart per començar el 2017 amb el que podria ser el millor equip que ha tingut l'empresa des de la seva creació el 2006.