El nou espectacle de Sintonizart, Akuiris, inspirat en les profunditats del mar mediterrani

2014

L'activitat de la productora Sintonizart, segueix en el camí de la inspiració fruit de les ments creatives marca de la casa, que avancen cada any amb més passió pel disseny de nous i originals formats artístics.

El 3 de juny en el Museu Marítim, Sintonizart va dur a terme la producció artística feta a mesura per a l'ocasió, dissenyant diverses animacions i espectacles. Podeu veure el vídeo aquí.

Una recepció-cocktail amb una fabulosa Tuna i una animació protagonitzada per Colón i els acompanyants dels seus viatges, uns actors malabaristes caracteritzats d'època. El personatge de Colón va ser el conductor de la gala i el responsable de la presentació dels premis d'incentius per a l'empresa Aetna.

El sopar va ser amenitzat per les String Ladies Barcelona, producte musical creat per Sintonizart, format per cinc belles dones tocant magistralment instruments de corda, tres violins, una viola i un violoncel. L'espectacle Akuiris, una altra recent obra de Sintonizart, va emocionar als assistents, format per una cantant, quatre ballarines contemporànies, dos ballarins jugaven amb destresa fent malabars de llum que mostraven el logotip de l'empresa i sis ballarins que representaven eriçons lluminosos i es movien entre les taules dels convidats.

L'espectacle Akuiris representa la bellesa de les profunditats del mar mediterrani d'una forma contemporània. La protagonista és la figura de la Deessa Tanit, la deessa llegendària de la fertilitat, protectora de l'amor en la costa mediterrània. Una fabulosa posada en escena amb tecnologies interactives, plenes de màgia i il·lusió.

Una vegada més, Sintonizart al costat de Spaintacular, va deixar petjada en un esdeveniment corporatiu que no va trobar a faltar l'originalitat ni la creativitat de les seves animacions. La productora, que porta des de 1995 dissenyant i fabricant nous formats escènics, va demostrar que s'adapta a cada client, sempre al ritme que marquen les tendències i les novetats del sector.