ENTREVISTA A KIO AUBÀ - OR ALS PREMIS EVENTOPLUS 2015

KIO ENS PARLA DE L'EXPERIÈNCIA A LA FIRA DAYS I DELS PREMIS OBTINGUTS

Kio Aubà, fundador y director artístic de Sintonizart ens explica com va ser l'experiència a la fira Days i la seva reacció en guanyar dos premis (Or i Bronze) dins la categoria Millor Animació Espectacle. Un fet històric.

Quines expectatives tenia l'equip de Sintonizart davant la gran gala dels premis Eventoplus?
Teníem bones sensacions, doncs realment vam fer un gran treball aportant idees creatives i innovadores tecnologies escèniques a l'espectacle que no s'havien introduït abans a les temàtiques presentades.

Com va ser l'experiència de la fira Days?
Va ser una forma de donar-nos a conèixer dins el territori nacional, compartint a través del nostre stand els nostres treballs i solucions creatives que aporten una nova tendència dins del món dels esdeveniments. Compartir, transmetre, conèixer a nous clients i proveïdors, i alhora, veure el reflex del que som davant dels demés.

A més de les formigues interactives, vau dur alguna animació més?
Vam presentar nous productes com les taules teledirigides que van causar molt bona sensació al públic. Van circular pel recinte de forma màgica sense ningú al costat, com si tinguessin vida pròpia, amb un diàleg propi amb els assistents que interactuaven amb elles.

Com va reaccionar el públic davant del vostre stand a la fira?
Amb molta sorpresa en conèixer la nostra feina i bona definició en els nostres productes i eines de continguts per a esdeveniments. Eines fàcils d'utilitzar i que ajuden a respondre i solucionar de forma ràpida la creació de continguts i entreteniment per a esdeveniments.

Sentíeu molts nervis a la Gran Gala de Premis?
La veritat és que sí, ja que hi havia prop de 1.800 persones i estar en un lloc tan conegut com la plaça de toros de “Las Ventas” va ser sensacional, una experiència irrepetible, envoltats de les millor agències d'Espanya, amb les que vam compartir el dia a dia.

Ha estat una sorpresa ser finalistes amb dos espectacles dins la mateixa categoria?
Ho veiem com un moment històric, molt difícil d'aconseguir, el resultat d'una gran tasca, dedicació i passió pel món dels espectacles en els esdeveniments. Vam aconseguir dos premis dins la mateixa categoria (Millor Animació Espectacle), quelcom que mai ningú havia aconseguit abans.

Que se sent en ser la companyia artística més premiada a la categoria Millor Animació Espectacle?
Sens dubte, una sensació que el gran treball d'investigació constant que desenvolupem cap a la trobada de noves formes de creació i fusió dels elements d'última generació funciona. Es necessita molta dedicació per a crear una font de creativitat que avança sense detenir-se i a un bon ritme, de disseny i de fabricació d'idees. Es tracta de sentir passió per la creació i aportar noves formes d'expressió que s'introdueixin a la perfecció al mercat. Sempre intentant oferir allò mai vist als espectacles, animacions, formats musicals i instal·lacions creatives i digitals, que puguin donar resposta a les necessitats que tenen les agències que organitzen esdeveniments.

Que vau fer per celebrar les premis?
Estem preparant una gran celebració per a compartir el premi amb totes les persones i tècnics que van col·laborar en l'esdeveniment guanyador que es va desenvolupar al museu Marítim de Barcelona amb l'espectacle AKUIRIS