Flamenco Experience a una convenció anual

Producció artística

Sintonizart es va ocupar de la producció artística en l'esdeveniment de la convenció anual de Hyundai a l'Hotel Arts de Barcelona.

Era un esdeveniment molt ambiciós en el qual Sintonizart va posar a prova la seva capacitat creativa ja que va ser una coproducció amb una agència a Corea. Sintonizart va dissenyar la producció musical i les coreografies mentre que els coreans es van ocupar del contingut visual i de la instal·lació amb pantalles de leds. Dos mesos de treball en equip i de coordinació entre les dues empreses van donar com resultat un xou espectacular. El cocktail de l'esdeveniment va començar amb la música d'un grup de rumba catalana per anar escalfant l'ambient.

Sintonizart va tornar a deixa volar la seva imaginació, posant en l'escenari la màgia d'un dels seus espectacles més aclamats, el “Flamenco Experience”, protagonitzat per vuit ballarins professionals que van interactuar amb unes pantalles de leds mòbils, que es lliscaven per uns rails i mostraven imatges plenes de força. Un efecte òptic aconseguia fer creure als espectadors que existien portes dimensionals i que els artistes obstaculitzen i sortien de les pantalles.

Un espectacle fet a mesura ple de foc, amor i passió, que va aconseguir transmetre, a través d'un llenguatge audiovisual cura al detall i un treball de pre producció impecable, els valors de la marca en la seva convenció anual.