25 Aniversari Cisco España

El moviment del cos & l'evolució de la tecnologia

Cisco España, empresa líder mundial en xarxes i tecnologies de la informació, va celebrar el seu 25 Aniversari amb l'espectacle Connections, desenvolupat per Sintonizart al costat de l'empresa Alcafilms.

Connections simbolitza l'evolució de la tecnologies en la societat des d'un punt de vista positiu, passant del blanc i negre al color, materialitzant-se en connexions que desemboquen en interconnexions.

Un xou que simbolitza el creixement imparable de la tecnologia en la societat i la creació de les interconxiones amb les xarxes informàtiques de les quals s'alimenta. Els ballarins interactuen amb el contingut audiovisual des d'una perspectiva evolutiva, transmetent els valors al voltant d'un bon ús de la tecnologia.

Gràcies a la combinació de les audiovisuals amb la dansa s'aconsegueix reflectir els valors de la marca: evolució, unió, compromís i creixement.

Els espectadors van viure una experiència col·lectiva en la qual van rebre un missatge motivador. Una manera molt efectiva de crear engagement a través d'una experiència única.

Aquest espectacle requereix d'una gran preparació, tant física per part dels ballarins, com a tècnica per part de l'equip que desenvolupa les imatges que interactuen amb els ballarins i són projectades en una pantalla de gran format per a oferir una experiència envolupant i immersiva.

Sintonizart aposta per les coreografies audiovisuals, com Bonaura, un altre dels espectacles de la companyia que ha collit un gran èxit. I és que les coreografies audiovisuals ofereixen una gran dosi d'innovació gràcies a la diversitat de formats i continguts que ofereixen. Una posada en escena que aconsegueix transmetre els valors de la marca i convertir-los en la motivació que mou al públic a participar en l'esdeveniment.

Un espectacle co-produït per Alcafilms i Sintonizart