DOS ARTISTES DE SINTONIZART A UNA FESTA DE CELEBRITIES

ESDEVENIMENT ESPECIAL AL RESTAURANT 3 NUSOS

Sintonizart va animar la inauguració del restaurant 3 Nusos, així com altres esdeveniments especials del mateix restaurant.

El restaurant 3 Nusos de Barcelona torna a comptar amb la màgia de Sintonizart, aquesta vegada es tracta d'una festa diferent, organitzada per Luis Rollán, col·laborador del programa televisiu “Sálvame”, per a celebrar la seva entrada com a soci del restaurant. Com era d'esperar, el públic estava format per celebritats i famosos del món de l'espectacle i la televisió.

La companyia artística va desembarcar amb dues actrius interpretant hostesses de vaixell bellíssimes, elegants i simpàtiques, que van animar i estimular a un públic que va interactuar amb elles amb total naturalitat. El clàssic phococall, lluny dels típics i avorrits que es veuen a multitud d'esdeveniments, es va convertir en un aparador per als somriures i les bromes.

Durant la festa, les hostesses de vaixell de Sintonizart van aconseguir crear una atmosfera de diversió a tot el restaurant.
Sintonizart va encertar la selecció de dues actrius amb talent per a animar el photocall i per a interactuar amb els assistents d'una festa plena de famosos.