Premi Eventoplus 2012: Mirades a Barcelona

Millor Animació i Espectacle: Mirades a Barcelona

Sintonizart torna a guanyar el premi Eventoplus en la mateixa categoria, Millor Animació Espectacle, aquesta vegada amb el seu esdeveniment “Mirades a Barcelona” per a la convenció internacional d'HP, i per a MCI.

“Mirades a Barcelona” descriu les essències i els valors més rellevants de la ciutat de Barcelona. Animacions formades per més de 180 artistes especialistes en diferents àmbits, realitzant actuacions al llarg de tot l'esdeveniment mostrant la cronologia i l'evolució artística i cultural de la ciutat.

L'objectiu de l'esdeveniment va ser mostrar l'essència cultural de la ciutat de Barcelona, a través d'un passeig cronològic, començant pel més tradicional com les estàtues de les Rambles, els Castellers que simbolitzaven la solidaritat , els Gegants, la rumba catalana i la Gran orquestra de guitarres, passant per animacions d'artistes modernistes com Gaudí, Miró i Dalí, i arribant al mediterrani, ambientat per una gran batucada i personatges marins formant un cercaviles que representava la brisa i les ones del mar. La protagonista del xou final va ser la tecnologia: l'espectacle "technologique" que combina un xou làser, amb un guitarrista, una cantant i unes ballarines del futur va ser tota una sensació per als sentits.

Un esdeveniment espectacular que va il·lustrar el present més innovador de la Barcelona moderna.