Amb el nou or en els Premis Eventoplus 2017 Ja van 7 trofeus!

Gastronomia i Art · “Secret Party” al costat de Vilaplana

No és la primera vegada que parlem dels Premis Eventoplus i és que són els guardons més importants del sector d'esdeveniments a Espanya. Uns premis que estimulen al sector i a la creativitat i reconeixen el talent. Aquest any s'ha tornat a reconèixer l'esforç de Sintonizart i hem aconseguit el nostre setè trofeu. Els premis aconseguits durant els últims 7 anys ens serveixen per a saber que anem pel bon camí i que el nostre equip funciona i s'especialitza any rere any.

Aquest any arriben a la seva 12a edició i han guardonat a Sintonizart amb l'or en la categoria “Millor esdeveniment de pressupost reduït” pel seu esdeveniment “Secret Party”. L'esdeveniment va tenir lloc al Palauet de Barcelona i en aquesta ocasió, Sintonizart va fer equip amb l'empresa de catering Vilaplana per a desenvolupar conceptes que unien la gastronomia i l'art d'una forma mai vista abans. Un esdeveniment que significa un abans i un després en el que a art i gastronomia es refereix gràcies als nous productes per a catering interactiu de Sintonizart.

L'empresa GIRA va ser la que va encarregar un esdeveniment misteriós, molt dinàmic, ple de situacions diferents i amb una atmosfera divertida, per això es va dissenyar un guió que va garantir una vetllada dinàmica.

La gran gal·la Eventoplus, que va tenir lloc al Palau Vistalegre de Madrid, continua sent la gran festa del sector esdeveniments i el millor termòmetre per a mesurar la seva bona salut.