Luhema flamenc classic chill

Sintonizart management

LuHeMa és una banda que fusiona flamenc clàssic amb chillout, una perfecta combinació de sons electrònics i ambients relaxats. Componen temes propis i estudien cançons populars del flamenc i del folklore espanyol, les adapten i les desenvolupen per a l'ocasió. Interpreten adaptacions de Paco de Lucía, Camarón, temes de Cobla, Homenatges a Federico García Lorca, Manuel de Falla, al Mestre Rodrigo (Concert Aranjuez), o al mestre Enrique Morente.

Manuel Hernández, conegut en el sector com Manu Nandez, és guitarrista i director musical de la banda LuHeMa, formada també per un segon guitarrista, una violinista, una vocalista i un dj programador. Tots provenen del flamenc i així sorgeix l'equilibri. La direcció musical és més versàtil i la interpretació més pura.

LuHeMa és com Manu va anomenar a la seva filla, té autisme i ella és la seva musa, des que ella va arribar, les notes de la seva guitarra són per i per a ella.

Des de Sintonizart, a més de dissenyar i fabricar nous formats escènics d'avantguarda, tenim una secció de management musical. LuHeMa és una de les bandes a les quals representem.

Per a Manu la seva relació amb la música sempre ha estat creativa, va començar tocant pels “tablaos”, la seva primera banda va ser de flemenco-pop i sempre ha estat lligat a la música electrònica, d'aquí la seva passió pel chill i les seves ramificacions. La seva trajectòria musical està marcada per la recerca i la mescla del flamenc i música electrònica, mantenint sempre el respecte cap als dos camps.

El que mou a la banda és la passió i el respecte que tenen pel flamenc i sobretot, fer gaudir al públic. Són capaços d'aconseguir una gran fluïdesa en directe, sempre s'adapten a les característiques de l'esdeveniment, desenvolupen patrons diferents per a crear paisatges adequats a l'ambient en cadascun dels moments, barrejant creativitat i interpretació a temps real. Així és com aconsegueixen transmetre i arribar al cor dels espectadors.