Llegendes del Mar

Origen, trajectòria & evolució

Geometrik és la geometria personificada en artistes que porten vestuaris inflables, prenen forma a mesura que avança l'espectacle. Un joc de diferents angles visuals que sorprèn l'espectador. Geometria i superfícies blanques que poden usar-se com a pantalles de projecció, aconseguint un espectacle innovador i adaptable a qualsevol temàtica.

Més de dues dècades han passat des de la creació d'aquest espectacle que a base de motors elèctrics que omplen d'aire formes geomètriques blanques, es mostra com un xou de gran impacte visual i múltiples possibilitats. Un guió teatral que es pot adaptar a la temàtica concreta de diversos esdeveniments o festivals. Des de ballarins fins a acròbates, artistes de diferents disciplines li donen vida.

L'espectacle Geometrik ha creuat fronteres arribant a Mèxic a 2007, i s'ha perfeccionat amb els anys per a oferir més bellesa visual sense deixar de sorprendre el públic. Ara s'està transformant en un nou espectacle anomenat "Les Llegendes del Mar" en el qual també participen personatges del xou "Akuiris" i que veurà la llum molt aviat.