L'espectacle Akuiris creix i evoluciona

Tradició, modernitat i futur, són els pilars de Akuiris by Sintonizart 2010

La “Cort del mar” formada per personatges marins acompanyats per una intensa batucada va irrompre a la sala amb força, al ritme del batec del cor de la terra. Els “Moviments Estel·lars” transformats en eriçons lluminosos conduïen al públic cap a Colón. El mestre de cerimònies, caracteritzat de Colón va conduir una vetllada dinàmica i plena de tensió gràcies a un guió que va mantenir l'atenció del públic en tot moment.

Les dues taules imperials, el so, la il·luminació, la caracterització dels artistes i la música, van aconseguir una atmosfera marina tan real que l'esdeveniment semblava estar passant al fons del mar.

L'espectacle Akuiris va brillar com mai, amb vestuaris renovats i amb un guió més estructurat i complex. Les estrelles del mar ballarines acompanyaven a la Deessa del Mar, que en un dels xous ballava dansa del ventre, i en l'altre cantava òpera lírica.

L'espectacle també estrenava vestuaris i un guió adaptat a les necessitats de l'esdeveniment. Les Bombolles lluminoses, els malabars lluminosos i els Moviments Estel·lars amb esferes de colors li van donar el toc de llum a una vetllada única sota el mar.

Esdeveniment realitzat al costat de Spaintacular al Museu Marítim de Barcelona.