Natural Dreams · Tenerife

En mig d'una selva

Sintonizart va sorprendre el públic de Tenerife al costat del seu client Spaintacular, duent a terme una producció artística amb més de 230 artistes implicats. Finca Punta del Lomo (una finca platanera amb més de 100 anys d'antiguitat), va ser l'enclavament únic en el qual va tenir lloc la nova temàtica creada per a l'ocasió: Natural Dreams.

Tot el concepte de l'esdeveniment, les animacions i els espectacles van girar entorn de la naturalesa amb connotacions “tiki”, una nova temàtica que es respirava a cada detall, a la música (dissenyada per Kio Aubà), a la dansa, a les animacions i als efectes especials.

Els assistents arribaven amb una música captivadora i màgica a una taula imperial per a 450 persones que contenia diversos micro-escenaris perfectament dissenyats per Spaintacular.

En arribar els assistents podien apreciar parelles de ballarins que realitzaven la seva interpretació amb moviments subtils i elegants. 

Per a sorpresa dels convidats, un espectacle especial fromat per 12 papallones enormes, que apareixien entre els àrbres del bosc creant efectes de llum làser de gran potència.

El sopar va arribar a la seva fi amb l'actuació de dues comparses caracteritzades de carnestoltes de Tenerife que circulaven ballant al voltant de la llarga taula imperial. La resposta del públic va ser aclaparadora amb alguns assistents pujats als escenaris, al final, tots els artistes van acabar ballant amb els convidats.

Una vegada més, la simbiosi de Spaintacular i Sintonizart va crear una experiència màgica.